Fethiye Gazi Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin yenilikçi düşüncelere açık, farklı görüşlere saygılı yetişmelerini sağlamak ve kendi sorunlarını kendileri çözebilen bireyler yetiştirmek. Eğitim kalitesinin geliştirilmesine katkıda bulunarak öğrencilere rehber olmaktır. Okulumuzda her veli , öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin

Misyon: Ortak amacımız eğitim. Çağdaş bir toplumun kaliteli bir eğitimden geçtiğine inanıyoruz. Sorunları biliyoruz çözüm için buradayız. Biz öğrenci merkezli eğitime önem veriyoruz. Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.35 / 15.15
Isınma: Klima
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: okulumuzda bir çok sportif etkinliğe katılım sağlanmaktadır. Futbol, Futsal, Voleybol, Hentbol, Basketbol, Dart kız ve Erkek takımlarımız vardır. Her yıl ilçemizi ve ilimizi bölge finallerine katılmaya hak kazanan takımlarımız olmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus ve e-Twining proje çalışmalarımız gerçekleşmektedir.

Telefon - 0252 614 1057

WEB - https://fethiyegaziortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kesik Kapı Mahallesi, Atatürk Caddesi Fethiye MUĞLA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulundu bölge ilçe merkezinde olup, birçok alışveriş merkezi bulunmaktadır. Ev kiraları da 4000 TL - ile 10000 TL arasında değişmektedir.

Adres - Kesik Kapı Mahallesi, Atatürk Caddesi Fethiye MUĞLA

Ulaşım Öğrenciler okulumuza yürüyerek, minibüs yada otobüs kullanarak ulaşabilirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 135 km uzaklıkta olup, okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.