Dünya İnsan Hakları Günü İçin Özel Okul Pano

06.12.2023 82

Öğretmenimiz Süheyla Akça, öğrencilere insan hakları değerlerini benimsetmek amacıyla 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'ne özel bir okul panosu hazırladı. Panoda, öğrencilere evrensel insan hakları kavramları, önemli tarihler ve anlamlı mesajlar ile dolu bir atmosfer sunuluyor.

Akça, hazırladığı panoda öğrencilerin dikkatini çekmek ve onların insan hakları konusunda bilinçlenmelerini sağlamak için renkli görseller, etkileyici yazılar ve interaktif öğeler kullanmaya özen göstermiş. Panoda yer alan bilgiler, öğrencilere insan haklarının evrenselliğini vurgulayarak, her bireyin bu haklara saygı göstermesi gerektiği mesajını iletiyor.

Panoda, Dünya İnsan Hakları Günü'nün tarihi ve önemi, evrensel bildiriler, insan hakları ihlallerine dikkat çeken bilgiler bulunuyor.

Öğretmenimizin bu özel girişimini takdirle karşılıyoruz. Öğrencilere insan haklarına duyarlı bireyler olarak yetişmelerinde bu tür etkinliklerin önemli bir rol oynadığını, öğrencilerin sadece okul içinde değil, aynı zamanda toplumda da insan haklarına duyarlı bireyler olmalarına katkı sağlayacağı düşünüyoruz.

Süheyla Akça, öğrencilere insan haklarına duyarlılık kazandırmaya yönelik çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, bu tür etkinliklerin toplumda daha bilinçli ve duyarlı bireylerin yetişmesine katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Öğretmenimize çalışmlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

06-12-202306-12-202306-12-202306-12-202306-12-202306-12-2023