Mavi Yeşil Okullar Projesi Kapsamında Oluşturulan Pano, Çevre Bilinci İçin Eğitim Veriyor

07.12.2023 60

Mavi Yeşil Okullar Projesi, çevre dostu uygulamalarıyla öne çıkan bir eğitim girişimi olarak, öğrencilere çevre bilinci kazandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede, projenin bir parçası olarak oluşturulan özel pano, öğrencilere ve okul personeline çevre konularında farkındalık yaratmak amacıyla kullanılmaya başlandı.

"Mavi Yeşil Okullar" temasını işleyen bu özel pano, renkli ve ilgi çekici grafiklerle çevre konularını anlatan görsellerle donatıldı. Proje kapsamında öğrenciler, su tasarrufu, enerji verimliliği, geri dönüşüm ve doğa koruma gibi temel çevre konularında bilgi sahibi olacakları görsellerle karşılaşacaklar.

"Mavi Yeşil Okullar Projesi", öğrencilerimizi çevre konularında bilinçlendirmeyi ve sürdürülebilirlik ilkesine duyarlı bireyler yetiştirmeyi amaçlayan bir çaba içeriyor. Bu pano, öğrencilerimize görsel olarak çevre konularını anlatarak öğrenmelerine olanak sağlayacak. Aynı zamanda, okulumuzun bu önemli projeye verdiği destek ve katkıyı vurgulayacak bir araç olarak da kullanılacak.

Bu proje, gelecek nesillere sürdürülebilir bir çevre bilinci aşılamayı hedefleyerek, okulumuzun çevresel sorumluluğunu artırmayı amaçlıyor. "Mavi Yeşil Okullar" projesiyle birlikte, öğrencilerimiz çevreye duyarlı bireyler olarak yetişirken, okulumuz da çevre dostu bir eğitim ortamını benimsemeye devam ediyor.

07-12-202307-12-202307-12-2023