Yıldız Erkekler Voleybol Takımımız İl Birincisi Oldu!

24.12.2023 114

Yıldız Erkekler Voleybol Takımı, muhteşem bir performans sergileyerek il birincisi oldu.

Zorlu mücadelelerin yaşandığı turnuvada, takımımız rakiplerini geride bırakarak gösterdiği üstün performansla büyük bir başarı elde etti. Turnuvanın final maçında rakip takıma karşı gösterdikleri olağanüstü performansla izleyenleri adeta büyüleyen sporcularımız, şampiyonluk kupasını kucaklayarak büyük bir sevinç yaşadılar.

Yıldız Erkekler Voleybol Takımımız, bu şampiyonlukla hem okulumuzu hem de ilçemizi gururlandırdı. Takımımızın başarısına katkıda bulunan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve destek veren tüm velilerimiz tebrikleri hak ediyor.

Yıldız Erkekler Voleybol Takımımız, elde ettiği il birinciliğiyle birlikte bölge şampiyonasına yükselme hakkı elde etti. Önümüzdeki dönemde bölge şampiyonasında da aynı azim ve başarıyla mücadele etmeyi hedefleyen sporcularımıza başarılar dileriz.

Sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

24-12-202324-12-2023