Başarı Rüzgarı: Yıldız Erkek Basketbol Takımımız İlçemizin Gurur Kaynağı!

Başarı Rüzgarı: Yıldız Erkek Basketbol Takımımız İlçemizin Gurur Kaynağı!

28.11.2023 102

Okulumuzun yıldız erkek basketbol takımı, büyük bir başarıya imza atarak tüm rakiplerini mağlup ederek ilde ilçemizi temsil etmeye hak kazandı.

Sezon boyunca gösterdikleri üstün performans ve birlikte oynama ruhuyla dikkat çeken genç basketbolcular, mücadele ettikleri her maçta rakiplerini geride bırakarak adlarını zirveye yazdırdılar. Takım, sadece galibiyetle yetinmekle kalmayıp, aynı zamanda müsabakalarda sergiledikleri fair-play anlayışıyla da örnek bir tutum sergiledi.

Takımın başarılı antrenörü, "Öğrencilerimle birlikte çok sıkı bir çalışma süreci geçirdik. Disiplin, azim ve birlikte oynama prensipleriyle bu başarıya ulaştık. İlde ilçemizi temsil etmek için hazırız ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.

Okul yönetimi, öğrencileri ve antrenörlerini tebrik ederek, "Bu başarı, öğrencilerimizin spor alanındaki yetenekleri ve azimleriyle mümkün oldu. Basketbol takımımız, ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek potansiyele sahip. İlde de aynı başarıyı sürdürmelerini bekliyoruz" dedi.

Yıldız erkek basketbol takımımıza, ilde ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeleri için başarılar diliyoruz.

28-11-202328-11-2023