Okulumuzda Kütüphane Haftası Coşkusu: Kitaplarla Buluşmanın Keyfi

28.03.2024 54

Her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuzda Kütüphane Haftası heyecanı dorukta yaşandı. Öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında bir araya geldiler. Kitaplarla dolu bu özel hafta, öğrencilere okumanın keyfini yeniden keşfetme fırsatı sundu.

Okulumuzun kütüphanesinde gerçekleştirilen etkinliklerde öğrenciler, seçtikleri kitapları inceleme ve okuma fırsatı buldular.

Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen okuma etkinliği ise büyük ilgi gördü. Öğrenciler, sınıflar halinde kütüphaneye giderek birlikte kitap okuma keyfini yaşadılar. Hem öğrenciler arasında iletişimi güçlendiren hem de okuma alışkanlığını teşvik eden bu etkinlik, öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı.

Okulumuzun öğretmenleri, etkinliklerin amacının öğrencilerin kitaplarla daha fazla buluşmasını sağlamak olduğunu belirtti. Ayrıca, kütüphanenin sadece kitap ödünç alma yeri olmadığını, aynı zamanda öğrencilerin farklı bilgi kaynaklarına erişimini sağlayan bir merkez olduğunu vurguladı.

Kütüphane Haftası etkinlikleri, öğrencilerimize kitaplarla dolu bir dünyanın kapılarını aralarken, onları okumanın büyülü dünyasına davet etti. Okulumuzda gerçekleşen bu etkinlikler, öğrencilerimizin okuma alışkanlığını geliştirmeye yönelik atılan önemli adımlardan sadece biri oldu.

28-03-202428-03-202428-03-202428-03-202428-03-202428-03-2024