Çanakkale Şehitlerini Anma Satranç Turnuvası'nda Öğrencilerimiz Başarıyla Dereceye Girdi

25.03.2024 24

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü anısına düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma Satranç Turnuvası'nda öğrencilerimiz büyük bir başarı elde etti. Öğrencilerimiz, strateji ve zeka gerektiren bu oyunu ustalıkla sergileyerek göz doldurdular.

Turnuvaya farklı yaş gruplarından gelen birçok yetenekli satranç oyuncusu katıldı. Öğrencilerimiz, sıkı rekabet ortamında gösterdikleri performansla dikkatleri üzerlerine çekti. Dereceye giren öğrencilerimiz arasında, satranç alanında gösterdikleri başarıyla tanınan birkaç isim öne çıktı.

Turnuvanın en heyecan verici anlarından biri, öğrencilerimiz arasında yaşanan başa baş mücadeleler oldu. Zeka ve stratejiyi bir araya getiren bu oyunda, öğrencilerimiz rakiplerine karşı üstünlük kurarak başarılarını perçinlediler.

Çanakkale Şehitlerini Anma Satranç Turnuvası'nda öğrencilerimizin gösterdiği başarı, hem onların kişisel gelişimlerine katkı sağlarken hem de milli ruhumuzu ve şehitlerimizin anısını yaşatma adına önemli bir adım oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

25-03-202425-03-202425-03-202425-03-202425-03-2024