Fethiye Belediye Fen Lisesi'ne Öğrenci Ziyareti

14.12.2023 79

Fethiye Belediye Fen Lisesi, öğrencilere kapılarını açarak 8. sınıfları okul tanıtım gezisi kapsamında ağırladı.

Öğrenciler, okul tanıtım gezileri çerçevesinde Fethiye Belediye Fen Lisesi'ni ziyaret etti. Okul idaresi tarafından düzenlenen etkinlik, öğrencilere okulun akademik ve sosyal olanakları hakkında detaylı bilgiler sunma fırsatı tanıdı.

Ziyaret kapsamında öğrencilere, okulun laboratuvarları, kütüphanesi, spor salonları ve diğer tesisleri gezdirilerek, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca, öğrencilerin sorularını yanıtlayan okul yetkilileri, eğitimdeki kalite standartları ve öğrenci başarıları hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

Öğrenciler, Fethiye Belediye Fen Lisesi'nin sıcak atmosferini ve öğrenci dostu yaklaşımını yakından deneyimleme şansı buldu. Ziyaretin sonunda öğrencilere, okulun tanıtım broşürleri ve bilgilendirici materyaller dağıtıldı.

Okul idaresi, öğrenci ziyaretlerinin, gençleri gelecekteki eğitimleri konusunda daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı olduğunu belirtti. Bu tür etkinliklerin, öğrencilerin okul seçimi sürecinde rehberlik sağlayarak, onların doğru tercihler yapmalarına katkı sağladığı vurgulandı.

Öğrenciler, Fethiye Belediye Fen Lisesi'ne yapılan bu keyifli ziyaretten memnun ayrıldı ve gelecek eğitim hayatlarına dair daha net bir vizyon edinmiş olarak okullarına geri döndüler.

14-12-2023