Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler Projesi, Okulumuzu Spor Ruhuyla Doldurdu!

11.12.2023 138

Okulumuz, öğrencilerin aktif bir yaşam tarzını benimsemelerini teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler Projesi" kapsamında bir dizi enerji dolu etkinliğe ev sahipliği yaptı. Öğrencilerimiz, hem fiziksel aktivitelerle hem de takım ruhuyla dolu günler geçirirken, sporun keyfini doyasıya yaşadılar.

Yakan Top Oyunu ve Takım Antrenmanları:

Proje kapsamında düzenlenen yakan top oyunu ve okul takımı antrenmanları, öğrencilerimizin eğlenirken birbirleriyle uyum içinde çalışmalarına olanak tanıdı. Rekabetin ve işbirliğinin iç içe geçtiği bu etkinlikler, öğrencilerimizin fiziksel becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra sosyal ilişkilerini de kuvvetlendirdi.

3'e 3 Basketbol Turnuvası:

Okulumuz spor salonunda düzenlenen 3'e 3 basketbol turnuvası, öğrencilerin basketbol tutkunlarını bir araya getirdi. Takım ruhunu ön plana çıkaran bu turnuva, öğrencilerin birbirleriyle kıyasıya rekabet etmelerine ve sporun fair-play ruhunu yaşamalarına imkan sağladı.

Isınma Hareketleri ve Doğa Yürüyüşü:

Hareketli yaşamın bir parçası olan ısınma hareketleri, öğrencilerimizin spor etkinliklerine ve derslere daha hazır ve enerjik bir şekilde katılmalarına yardımcı oldu. Aynı zamanda, doğa yürüyüşü etkinliği, öğrencilerimizin açık havada doğayla buluşmalarına ve fiziksel aktivitelerini doğal bir ortamda gerçekleştirmelerine fırsat tanıdı.

Bu etkinlikler, öğrencilerimizin sadece fiziksel sağlıklarını değil, aynı zamanda sosyal bağlarını güçlendirmelerini, liderlik yeteneklerini geliştirmelerini ve ekip çalışmasının önemini kavramalarını destekledi. Okulumuz, öğrencilerinin sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemelerine yönelik bu tür etkinliklere olan devam eden taahhüdünü sürdürecektir.

11-12-202311-12-202311-12-202311-12-202311-12-2023