Muğla İli Satranç Küçükler Müsabakalarında Okul Takımımız İkincilikle Gururlandırdı

18.02.2024 56

Muğla İli Satranç Küçükler Müsabakaları'nda, okul takımımız başarılarıyla göz doldurdu. 2023-2024 yılı müsabakalarına katılan takımımız, rakiplerini geride bırakarak ikincilik derecesini elde etti ve okulumuza büyük bir gurur yaşattı.

Müsabakalara Muğla genelinde birçok okulun katıldığı bu yılki turnuva, zorlu mücadelelere sahne oldu. Ancak takımımız, gösterdiği üstün performans ve stratejik zekâsıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Satranç alanındaki ustalıklarıyla rakiplerini adeta şaşırtan öğrencilerimiz, maç maç ilerleyerek finallerde kendilerine ikincilik kürsüsünde yer bulmayı başardılar.

Öğretmenimiz Ayşin Ragıpoğlu, takımın elde ettiği bu başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirtirken, "Öğrencilerimizin bu başarısı, sadece satrançta değil, disiplinli çalışmanın ve azmin ne kadar önemli olduğunu da gösteriyor. Onların bu başarısı, okulumuzun sportif ve akademik başarılarını taçlandırıyor." ifadelerini kullandı.

Öğrencilerimiz, bu başarıyla birlikte hem bireysel hem de takım olarak kendilerine olan güvenlerini artırdılar. Satranç tutkunları tarafından merakla takip edilen müsabakalarda elde ettikleri bu ikincilik derecesi, gelecek yıllarda daha büyük başarılara imza atmaları için onlara motivasyon kaynağı olacak.

Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

18-02-202418-02-202418-02-202418-02-202418-02-202418-02-2024