Okulumuz Öğrencileri Şefkat ve Merhamet Değerini Vurgulayan 'Değerler Çınarı' Projesi

20.12.2023 107

Aralık ayında, okulumuz öğrencileri, "Değerler Çınarı" projesi kapsamında  minik dostlarına şefkat ve merhameti anlamlı bir şekilde yaşattılar. Proje kapsamında öğrenciler, minik dostlarımıza mama ve su vererek, onlarla ilgilenme fırsatı buldular.

Öğrenciler, hayvan sevgisi ve sorumluluğuyla harmanlanmış bu etkinlikle, şefkat ve merhametin önemine vurgu yapmayı amaçladılar. Proje kapsamında öğrencilere, hayvanların bakımı ve sevgisiyle büyüyen sağlıklı bir toplumun inşasında oynadıkları rolün bilinci aşılandı.

Aralık ayının soğuk günlerinde, öğrencilerin ellerinde taşıdıkları mama ve su kaplarıyla minik dostlarına yönelik gösterdikleri sevgi dolu yaklaşımbgüzel bir manzara oluşturdu. Öğrenciler, minik dostlarına karşı sergiledikleri şefkat ve merhametin, insanlar arasındaki dayanışma ve yardımlaşma duygularını güçlendireceğine inanıyorlar.

Okul yönetimi, "Değerler Çınarı" projesiyle öğrencilerin duyarlılığını artırmayı hedefleyerek, onlara çeşitli değerleri yaşatarak toplumsal sorumluluk bilincini geliştirmeyi amaçlıyor. Bu tür etkinliklerle öğrencilere, sadece eğitimleriyle değil, aynı zamanda duygu dünyalarıyla da donanarak topluma faydalı bireyler olma yolunda ilerleme fırsatı sunuluyor.

Bu anlamlı etkinlik, öğrencilerin kalplerinde şefkat ve merhametin tohumlarını atmalarına vesile olurken, aynı zamanda minik dostlarımıza gösterilen sevginin bir iz bırakmasına aracılık etti. Okulumuz, bu tür projelerle öğrencilerin değerlerle donanmış, vicdanlı ve duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaya devam edecek.

20-12-202320-12-202320-12-202320-12-202320-12-202320-12-202320-12-202320-12-202320-12-2023