Okulumuzun Hizmetli Personeline Madalya Takdim Edildi

25.03.2024 41

Okulumuzun her bir köşesinde özveriyle çalışarak temizlikten güvenliğe, her alanda titizlikle hizmet veren değerli hizmetli personelimiz, bugün düzenlenen özel bir törenle madalya ile ödüllendirildi.

Okul yönetimi tarafından düzenlenen etkinlikte, hizmetli personelimizin yıllar boyunca gösterdiği özverili çalışmaları ve okulumuza sağladıkları katkılar takdirle karşılandı. Törende konuşan türkçe öğretmenimiz, hizmetli personelin okulumuzun gizli kahramanları olduğunu vurgulayarak, onların emeklerinin okulumuzun başarısında büyük pay sahibi olduğunu belirtti.

Hizmetli personeline madalya takdim edilirken duygusal anlar yaşandı. Özellikle, uzun yıllardır okulumuzda görev yapan hizmetli arkadaşlarımız, bu özel ödülle onurlandırıldı ve gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür edildi.

Ödül töreni, okulumuzun bir aile olduğunu bir kez daha gösterdi ve hizmetli personelin önemli rolünü vurguladı.

Bu anlamlı etkinlik, hizmetli personelimizin değerli çalışmalarını ve fedakarlıklarını takdir etmenin yanı sıra, onlara olan minnet ve saygımızı da bir kez daha ortaya koymuş oldu. Okulumuzun temizliği, düzeni ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan hizmetli personelimiz, okulumuzun en kıymetli unsurlarından biri olarak her zaman övgüyü hak ediyor.

25-03-202425-03-202425-03-202425-03-2024