Yıldız Kız Voleybol Takımı, İl Temsilciliği İçin Gurur Verici Başarıya Ulaştı!

28.11.2023 105

Takımımız, Fethiye grubunda oynadığı tüm maçlardan set vermeden galip gelerek, ilde ilçemizi temsil etme hakkı kazandı.

Sezon boyunca sergiledikleri üstün performansla dikkatleri üzerine çeken genç sporcular, birbirinden çekişmeli maçlarda rakiplerini mağlup ederek adlarını il genelinde duyurdu. Set kaybetmeden kazanılan zaferler, takımın birlikte çalışma disiplini ve antrenörleriyle uyum içindeki başarılı işbirliğinin bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

Öğrencilerimiz "Bu başarıyı elde etmek için gerçekten çok çalıştık. Antrenmanlarda ve maçlarda birbirimize destek olduk. Takım ruhu sayesinde hiçbir maçta set vermeden galip geldik. Şimdi sırada il temsilciliği var ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip, okulumuzu ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dediler.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Bu başarı, öğrencilerimizin azmi ve disiplini sayesinde elde edildi. Takımımızın gösterdiği performans bizleri gururlandırdı. İl temsilciliği için hepsine başarılar diliyoruz. Fethiye'nin adını daha da geniş kitlelere duyurmalarını bekliyoruz.

Takımımıza il temsilciliği yolunda başarılar dileriz.

28-11-202328-11-2023